Ofte stilte spørsmål

Hva er koblingen mellom EMA Arkivprodukter AS og Kardex Remstar?

EMA Arkivprodukter AS er forhandler og "Business Innovation Partner" for Kardex Remstar.

Forstår ikke produsenten mine behov bedre enn en forhandler?

Mange produsenter har nå strategisk valgt å gå vekk fra egen salgsstab for å ha fleksibiliteten til å arbeide med uavhengige og fullt opplærte spesialister, gjennom å etablere "Business Innovation Partners".    

Hva skjer hvis produkt eller løsning levert av EMA Arkivprodukter bryter sammen?

EMA Arkivprodukter AS har et team av fabrikkopplærte serviceteknikere som er fullt i stand til å diagnostisere og reparere mekaniske-, elektriske- og programvarefeil, enten via telefonsupport eller utrykning

Jeg er usikker på hvilken av de tilgjengelige løsningene på markedet i dag som er den mest hensiktsmessige for min virksomhet, og jeg vet ikke hvor jeg kan søke hjelp i beslutningsprosessen

EMA Arkivprodukter AS har en rekke konsulenttjenester og stiller gjerne til et uforpliktende møte for å kartlegge prosjektet.

Konsulenttjenester faktureres etter medgått tid dersom partene enes om en avtale etter kartleggingsmøtet. Dersom prosjektet fører til en bestilling av en EMA Arkivprodukter AS lagringsløsning krediteres fakturerte timer.

Hva omfattes av et løsningsforslag fra EMA Arkivprodukter AS

EMA Arkivprodukter's løsningsforslag er en full oppsummering og avslutning av prosjektets kartleggingsfase. Det består av et omfattende sett av dokumenter som i detalj dekker følgende sentrale områder

  • Kortfattet sammendrag
  • Prosjektomfang
  • Prosjektgjennomføring
  • Prosjektleveransen
  • Forslag EMA arkivprodukter løsning
  • Prosjekt forutsetninger og risiko
  • Prosjekt endringsønsker
  • Ansvarsbegrensning
  • EMA arkivprodukter tilbud
  • EMA arkivprodukter salgs- og leveringsvilkår

Hvem er varemerkeeier på produktene EMA Arkivprodukter AS leverer?

Lektriever og Shuttle er varemerker eid av Kardex Gruppen

Hva er EMA Arkivprodukter AS personvernerklæring?

Personvernerklæringen beskriver hvordan EMA Arkivprodukter AS bruker og beskytter informasjon som du gir EMA Arkivprodukter AS når du bruker dette nettstedet.

EMA Arkivprodukter AS er forpliktet til å sikre at ditt personvern er beskyttet. Ber vi deg om å gi visse opplysninger som du kan identifiseres via ved bruk av dette nettstedet, så kan du være trygg på at det bare vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

EMA Arkivprodukter AS kan endre disse retningslinjene fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer.

EMA Arkivprodukter AS personvernerklæring finner du ved å følge denne koblingen

Hva er vår visjon?

Vår visjon er å skape strømlinjeformede kontorer der kundene raskt kan få tilgang til virksomhetens data fra både fysiske og digitale databaser, noe som vil hjelpe dem til å foreta raske beslutninger. I alt vi gjør vil vårt arbeide være basert på åpenhet, ærlighet, tillit og forståelse.

Lektriever